Erkend leerbedrijf

We streven ernaar om ons personeel daar waar mogelijk zelf op te leiden. Dat is de reden dat aannemersbedrijf Westendorp een Erkend Leerbedrijf is. Dat komt niet alleen de kwaliteit van ons eigen werk ten goede, maar is ook belangrijk om het aanbod van goede vaklieden ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Bij ons leren jonge mensen dat bouwen een aantrekkelijk vak is. Helemaal als je het kan leren binnen een onderneming waar plezier in het werk op een hoog plan staat.

Prettig werken

Het is prettig werken bij Timmer- en aannemersbedrijf Westendorp. Er is aandacht voor veiligheid, opleiding en zelfontwikkeling. Westendorp weet echte vakkundigheid op waarde te schatten en is daarbij continue actief in de Achterhoek, maar zeker ook elders in Nederland.

Op kennisgebied staat Westendorp open voor goede scholing van haar huidige en mogelijk toekomstige medewerkers. Naast het aanbieden van zogeheten VMBO-snuffelstages en stageplaatsen staat Westendorp geregistreerd als een erkend leerbedrijf in de bouw- en timmervakmanschap. Zo is ons bedrijf nauw betrokken bij de opleidingen van Bouwmensen Gelderland Oost.

Opleiding in de praktijk

Het metselvak leren door te doen

In samenwerking met Bouwmensen Gelderland Oost leiden we jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Dat wil zeggen deze leerlingen gaan naar school en ze werken ook veel mee in de praktijk. Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

De betrokkenheid van scholing staat hoog bij ons in het vaandel en daardoor zijn onze medewerkers gekwalificeerd en goed onderwezen, zodat elk project in goede lijnen gecompleteerd wordt.