Uw bouwbedrijf voor de regio Groenlo

U wilt uw woonhuis verbouwen, een schuur plaatsen, een aanbouw zetten. En daarvoor zoekt u een goede aannemer uit Groenlo of in de buurt van Groenlo.  Aannemersbedrijf Westendorp uit De Heurne verzorgt alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw en renovatie van uw woning, bijgebouw of bedrijfspand. Wij kunnen u daarnaast ook helpen bij verbouw of vernieuwing aan uw woning, zoals gevelrenovatie, plaatsing van dakkapellen, kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of overkappingen.

Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat alle bouwprojecten, in Groenlo en daarbuiten, goed worden uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wilt u weten hoe anderen over onze verbouwingen denken? Lees dan de klant ervaringen over ons bouwbedrijf elders op onze site.

Wij helpen u graag om uw ideeën uit te werken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen. Of kijk op onze site voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor bouw of verbouw.