Nieuwbouw voor particulier en bedrijf

Timmer- en aannemersbedrijf Westendorp is gespecialiseerd in het realiseren van nieuwbouwprojecten voor de particulieren en de zakelijke markt. Duurzaamheid, maatwerk en kwaliteit zijn kernwoorden voor ons bedrijf.

U kunt hierbij denken aan compleet nieuwe woningen, kantoren, opslagruimten en aanbouw. Er zijn vele mogelijkheden. We realiseren de nieuwbouw niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar geven ook uw persoonlijkheid en stijl de ruimte in de kleinste details. Een uniek nieuwbouw project met oog voor de toekomst, veiligheid, milieu en duurzaamheid. We houden tijdens de nieuwbouw van uw project rekening met het milieu door het bouw afval op de bouwplaats al te scheiden.

Met de inzet van de juiste middelen en de door ons geselecteerde partners kunnen wij een compleet nieuwbouwproject behandelen. Bij voorkeur verzorgt Westendorp zelf het hele traject. Zo houden wij controle en kunnen wij de gewenste kwaliteit garanderen. Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats wat inhoud, dat maatwerk en persoonlijke wensen geen probleem zijn.
Bij een compleet nieuwbouw object doorlopen wij een aantal standaard stappen:

  1. het uitvoeren en/of verzorgen van bouwtekeningen
  2. begeleiding bij het vergunningsaanvraag traject
  3. kiezen van de juiste materialen

De korte lijnen, onze persoonlijke begeleiding en hoogwaardige kwaliteit geven u de garantie op een soepel lopend bouwproject. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wat ons bedrijf voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons.