Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de branche organisatie voor bedrijven in de bouw- en infrasector in Nederland. De organisatie is verdeeld over verschillende regio’s (Noord, Oost, Zuid en Randstad Noord / Zuid) waaronder de verschillende lokale afdelingen actief zijn.

Daarnaast is Bouwend Nederland actief voor verschillende vakgebieden, onder meer voor Waterbouw, Wegenbouw, Railinfra en voor bouwondernemingen. Iedere vakgroep heeft haar eigen activiteiten en organisatie, gericht op haar eigen achterban.

Vanuit onze betrokkenheid met Bouwend Nederland onderhouden wij graag de contacten met andere bedrijven in onze sector. Dit om actief met elkaar van gedachten te wisselen en te leren kennen.

Fundeon

Fundeon

Fundeon vormt als organisatie een belangrijke schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven in de bouw en infrasector. De organisatie is het kennis- en adviescentrum voor training en ontwikkeling van personeel in deze sectoren.

Fundeon richt zich op advies voor opleidingscentra en op erkenning en begeleiding van leerbedrijven, waar leerlingen die graag in de sector willen werken, een praktijkgerichte vorm van opleiding krijgen. Ze ontwikkelt lesmethodes, adviseert werkgevers en werknemers en verzorgt voorlichting omtrent scholing, loopbaan en zijinstroom vanuit andere sectoren.

Opleidingsbedrijf Doetinchem

Opleidingsbedrijf Doetinchem

Opleidingsbedrijf Doetinchem biedt mogelijkheden voor een praktijkgerichte beroepsopleiding voor de bouw, timmerindustrie en de meubel- en interieurbouw.

Wanneer je een opleiding volgt bij OBD, dan ga je één dag in de week naar school voor de theorie. De overige dagen ga je aan het werk bij een erkend leerbedrijf in je eigen regio. Daar leer je je vak in de praktijk, onder begeleiding van ervaren mensen op jouw vakgebied. Door de combinatie van werk en praktijk kom je goed voorbereid op de arbeidsmarkt en heb je goede vooruitzichten op een mooie baan.

Wij werken graag samen met het OBD en bieden je graag een plaats aan binnen ons bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.