Voor een bijzonder project is een goed ontwerp een onontbeerlijke basis. Dat geld zeker voor het visueel maken van bijzondere projecten. Projecten en ideeën, die er bij de klant leven. Zeker voor bijzondere projecten is Westendorp dé partner, die uw ideeën kan uitwerken naar een plan, een ontwerp en daarna overgaat tot de daadwerkelijke uitwerking. De ideeën van u als klant kunnen authentiek zijn, maar ook uiterst modern, architectonisch of vooruitstrevend. Ieder idee is bijzonder en er is vaak meer mogelijk dan dat men verwacht. Zeker met betrekking tot de uitwerkingen van projecten in of rondom uw woning zijn de mogelijkheden zeer divers.

Maar ook bijzondere projecten voor in een stads of landschappelijke tuin behoren tot de uitdagingen van ons bedrijf.  Zoals kunstwerken, bijzondere meubelstukken en exclusieve tuinhuizen.

Iedereen zegt weleens: …..als dat zou kunnen worden gemaakt, dan...

En het mooie van een idee is, dat als daadwerkelijk het plan is uitgewerkt de waardering er is van de klant…. dit is precies zoals ik het bedoelde!

 Als we dát kunnen maken wat u in gedachten hebt, is dat voor ons bedrijf een grote uitdaging!

We onderscheiden ons daarin ten opzichte van andere bouwbedrijven door met u in gesprek te gaan en te luisteren naar uw ideeën en wensen. We houden daarbij ook rekening met het milieu, door bijvoorbeeld hergebruik van materialen en te letten op duurzaamheid.

Uw idee is onze uitdaging!

boerderij-renovatieronde boombank